Телефон  8 800 707-29-20 Звоните нам круглосуточно

Diverging economies and volatile politics to drive markets in 2015

With a bit of luck, the coming year for markets will not be very different from 2014 for investors in developed country equities. But bond markets could face a bumpier ride, and investors should look out for turbulence related to political worries in Europe and the strength of the dollar, says Stephanie Flanders, Chief Market Strategist, UK and Europe, JP Morgan Asset Management.

The strength of the dollar is a side effect of the increasing divergence in economic performance and policy between the Anglo-Saxon countries and most of the rest of the world.

“Like the fall in the oil price, an orderly rise in the greenback should be positive for markets and the global economy, helping to keep US monetary policy looser for longer while supporting a recovery in Japan and Europe. But a more dramatic shift in the dollar’s value would pose graver risks for emerging markets and could threaten global financial stability if the US becomes the only game in town,” says Flanders.

Read full report http://www.investmenteurope.net/opinion/diverging-economies-volatile-politics-drive-markets-2015/

Diverging economies and volatile politics to drive markets in 2015

Мы регулярно обновляем торговую платформу EXANTE. Для тех, кто использует в своей работе технический анализ, мы добавили новый инструмент – вилы Эндрюса. Этот индикатор позволяет легко и быстро определить возможные уровни поддержки и сопротивления для цены актива.

Один из самых часто задаваемых вопросов на фондовом рынке: куда пойдёт S&P 500 в 2015 году? Мы поговорили об этом с популярным трейдером и управляющим активами на TradingView.com Тимом Уэстом.

Создано профессионалами – для профессионалов