Kryzys rosyjsko-ukraiński

EXANTE jest podmiotem regulowanym przez Unię Europejską. W związku z tym ściśle przestrzegamy wszystkich wymogów prawnych UE, aby zapewnić bezpieczeństwo środków naszych klientów. Stosujemy się również do wszelkich ogłaszanych przez UE, Wielką Brytanię i USA sankcji, które mogą mieć zastosowanie do któregokolwiek z  ponad 50 rynków i 400 tys. instrumentów dostępnych w naszej platformie transakcyjnej. Będziemy nadal działać w kierunku zapewniania naszym klientom pełnych możliwości inwestycyjnych wszędzie tam, gdzie jest to możliwe.

EXANTE jest organizacją globalną, zatrudniającą pracowników w całej Europie, Azji i Ameryce Łacińskiej. Trwający kryzys rosyjsko-ukraiński, chaos i tragiczne ofiary śmiertelne są dla nas niewyobrażalne, dlatego też mamy nadzieję na szybkie rozwiązanie tej sytuacji. Będziemy nadal wspierać naszych pracowników i klientów, najlepiej jak potrafimy.

Ten artykuł jest publikowany wyłącznie w celach informacyjnych i nie powinien być traktowany jako oferta lub zachęta do kupna lub sprzedaży jakichkolwiek inwestycji lub powiązanych usług, do których można się tu odwołać.

Stworzone przez profesjonalistów. Dla profesjonalistów.
Najbliższe przedstawicielstwo:  28 October Avenue, 365
Vashiotis Seafront Building,