Телефон  8 800 707-29-20 Звоните нам круглосуточно

Awarded for excellence

The Global Finance Awards reflect the innovation, achievement, strategy, progressive and inspirational changes taking place within the Global Financial community. The awards were created to recognise companies of all sizes which are prominent in particular areas of expertise and excellence within the financial world. In 2018, Maltese Based Investment Broker Exante once again gained recognition in a poll by traders, beating stiff competition as the platform of choice for professional traders.

'We are delighted to be recognised by our peers, as we designed our investments platform in order to make our clients’ lives easier, offering them the ability to access 50,000 instruments and 50 markets from one single account,' Patrick O’Brien, Exante’s communication director, said.

'Our platform was built around our user, allowing multi-currency accounts with real-time market data and low latency execution.'

Read full article on Times of Malta.

Awarded for excellence

Мы добавили в терминал модуль «Поиск облигаций». С ним очень легко работать: выбирать облигации, сравнивать их и анализировать котировки, сортировать по нескольким параметрам. «Поиск облигаций» – мощный фильтр, который сбережет вам и деньги, и время на исследование рынка.

Мы в EXANTE рады сообщить о получении лицензии гонконгского регулятора SFC (номер BNN565). Лицензия дает возможность получить доступ ко множеству торговых инструментов, в частности, к акциям, облигациям, фьючерсам и опционам.

Создано профессионалами – для профессионалов